MINI PIZZETES AMB HUMMUS DE REMOLATXA

MINI PIZZETES AMB HUMMUS DE REMOLATXA

Massa: Ratllar la carbassa en un bol. Barrejar-ho amb la farina de cigró i amasar-ho fins que estigui ben integrat. Quedarà una massa un xic humida. En una safata amb paper de forn repartir una mica d’oli perquè no s’enganxi la massa i distribuir-a amb les mans fins...
CREMA DE CACAU GARROFA

CREMA DE CACAU GARROFA

Cocció dels cigrons: Posar en remull 60 g de cigrons secs durant unes 12 hores. Posar-los en una olla amb aigua freda i arrencar el bull. Coure durant una hora i mitja aproximadament a foc baix. Salar cap al final de la cocció. Poseu tots els ingredients junts en un...
PATÉ VEGETAL

PATÉ VEGETAL

Preescalfar el forn a 180º amb calor amunt i avall. Preparació de les verdures   Renteu, peleu i trossegeu les verdures.  El pebrot vermell treure totes les llavors i l’albergínia no cal pelar-la.  Poseu-ho tot junt en una safata de forn   Afegir els alls...