RISOTTO DE CARBASSA

RISOTTO DE CARBASSA

Tallar la ceba molt petita i sofregir-la a foc mig a una olla amb dues cullerades d’oli. Netejar i tallar ben petit el porro i les pastanagues i també afegir a la olla quan la ceba ja estigui una mica cuita. Afegir un polsim de sal i pebre. Quan estigui tota la...
CREMA VERDA DE TARDOR

CREMA VERDA DE TARDOR

Cocció de les verdures; Netejar i tallar a daus el bròcoli (s’utilitza tot tant el tronc com les fulles exteriors), la xirivia i el nap. Afegir-ho a dins d’una cassola a amb una mica d’oli i cuinar-ho a foc mig fins que estiguin toves. Cobrir d’aigua i deixar bullir...
VERDURES DE TEMPORADA AL VAPOR  AL XIMIXURRI O AMB PESTO D’ESPINACS

VERDURES DE TEMPORADA AL VAPOR AL XIMIXURRI O AMB PESTO D’ESPINACS

Pelar i tallar la carbassa i la remolatxa a daus, coure al vapor uns 10 minuts o fins que estigui cuita Tallar el bròcoli i coure al vapor uns 5 minuts (també es pot pelar i coure la part del tall). Pel pesto d’espinacs: Rentar, escórrer bé i trossejar els espinacs...