Amanida tèbia de cigrons i verdures al forn

Amanida tèbia de cigrons i verdures al forn

Elaboració de les verdures:   Rentar i pelar la carbassa i la ceba.  Rentar i deixar la pell amb l’albergínia i el carbassó. Talla-ho tota daus mitjans i afegir-ho a una safata de forn juntament amb els tomàquets sencers. Amanir-ho amb oli i sal. Coure durant ...
Salmorejo amb fesols

Salmorejo amb fesols

Cocció dels fesols: Deixar en remull els fesols secs durant unes 12 hores. Posar-los en una olla amb aigua freda i arrencar el bull. Coure durant una hora i mitja aproximadament a foc baix. Salar cap al final de la cocció. Colar. Elaboració del salmorejo: Netejar els...
Macarrons llentinyesa

Macarrons llentinyesa

Deixar en remull les llenties durant 2 hores. Netejar-les i coure-les a partir d’aigua freda. Salar cap al final de la cocció. Reservar Pelar, netejar i tallar la ceba ben petita. Cuinar la ceba amb un rajolí d’oli. Afegir sal. Pelar, netejar i tallar la remolatxa i...