- Elaboració base ou: Barrejar tots ingredients amb una forquilla fins que no quedi cap grumoll i reservar
- Pel farcit: Netejar i tallar les verdures a la mida que vulguem i cuinar-les en una paella amb una mica d’oli, fins que estiguin una mica daurades i toves.
- Fer la truita: Barrejar les verdures amb la barreja de cigró. En una paella amb una mica d’oli fer la truita amb el mateix procediment que farem una truita d’ou.
TRUITA DE BLEDES, MONIATO I CEBA, SENSE OU
INGREDIENTS
per a 4 persones
- 140 ml aigua
- 60 g farina de cigró
- 10 ml oli d’oliva
- 5 ml vinagre de poma
INGREDIENTS PER AL FARCIT
- 80 g bledes
- 80 g moniato
- 80 g ceba
- Oli d’oliva verge extra
- Sal

Suggeriments
Amb la mateixa base de cigró es pot fer qualsevol truita amb les verdures que us agradi, escolliu sempre les de temporada, teniu la seguretat que conserven tots els nutrients necessaris.
Si s’utilitza sal sulfurada tipus Kala Namak de l’Himàlaia, la similitud amb l’ou pot ser sorprenent!