-
- Pre.escalfar el forn; Posar el forn a 170º a dalt i baix, sense ventilador.
- Triturar la massa; netejar la remolatxa i fer a daus, posar l’oli i triturar, quant ja estigui tot ben fi, afegir els ous i seguir triturant i anar afegint el sucre i com a últim afegir la farina.
- Motlle; Untar el motlle que farem servir amb oli i empolvorar amb una mica de farina, posar la barreja al motlle
- Coure: Durant 30 minuts, abans de treure’l punxar al mig que assegurar que estigui ben cuit, el punxó a de sortir ben sec.
- Desmotllar; Un cop estigui ben fred.
ELABORACIÓ DE LA CREMA DE GARROFA
- Barrejar; Tots els ingredients amb l’ajut de una batedora.
- Coure; Posar tota la barreja a una cassola i posar a foc lent, sense deixar de moure fins que quedi espès al gust.
- Decoració; La crema de garrofa i les nous, són per decorar el pastís