- Massa: Ratllar la carbassa en un bol. Barrejar-ho amb la farina de cigró i amasar-ho fins que estigui ben integrat. Quedarà una massa un xic humida. En una safata amb paper de forn repartir una mica d’oli perquè no s’enganxi la massa i distribuir-a amb les mans fins aconseguir la forma desitjada.
Escalfar el forn a dalt i a baix a 180 graus. Coure-la durant uns 7 minuts i reitar-la.
- Hummus de remolatxa:
- Cocció remolatxa: Si la remolatxa convencional, pelar i tallar a quadrets petits. Si és ecològica cal rascar i netejar la pell i tallar a quadrets petits. Bullir la remolatxa a foc mig durant 10 minuts i refredar.
- Cocció dels cigrons: Deixar els cigrons en remull durant unes 8 hores. Passades aquestes hores canviar l’aigua i bullir els cigrons fins que estiguin cuits.
- Per finalitzar la recepta: Triturar tots els ingredients junts fins aconseguir la textura desitjada. Si es vol una mica més líquid es pot afegir una mica d’aigua.
- Per finalitzar, repartir una mica d’hummus per la massa i si es vol, decorar amb verdures de temporada.