CREMA VERDA DE TARDOR

INGREDIENTS

(per a 4 persones)

  • 200 g bròcoli
  • 80 g espinacs
  • 100 g xirivia
  • 100 g nap
  • Oliva d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre
  • Cocció de les verdures; Netejar i tallar a daus el bròcoli (s’utilitza tot tant el tronc com les fulles exteriors), la xirivia i el nap. Afegir-ho a dins d’una cassola a amb una mica d’oli i cuinar-ho a foc mig fins que estiguin toves. Cobrir d’aigua i deixar bullir uns 20 minuts.

Netejar els espinacs i assegurar-se que no tenen sorra.

  • Triturar: Triturar la crema, fins que quedi ben fina i afegir els espinacs crus que donaran una tonalitat verda intensa.
  • Emulsionar amb la batedora en marxa, aneu afegint un rajolinet d’oli a la crema i veureu com canvia de textura i color, rectificar de sal i pebre al gust

 

Suggeriments

Aquesta crema es pot acompanyar amb rostes de pa, llavors, fonoll o pastanaga ratllada