- Cocció dels cigrons: Posar en remull 60 g de cigrons secs durant unes 12 hores. Posar-los en una olla amb aigua freda i arrencar el bull. Coure durant una hora i mitja aproximadament a foc baix. Salar cap al final de la cocció.
- Poseu tots els ingredients junts en un recipient i tritureu-ho.
CREMA DE CACAU GARROFA
INGREDIENTS
per a 4 persones
-
- 60 g cigrons crus (o 150 g cuits)
- 100 g fruits secs
- 25 g cacau negre sense sucre
- 25 g garrofa en pols
- 50 g de panell o sucre
- 80 ml de beguda vegetal
- 2 g de canyella en pols

Suggeriments
- Aquesta recepta és ideal per menjar amb trossos de fruita.
- Els fruits secs poden ser al natural o torrats, una barreja o només avellanes, ametlles…
- Es pot substituir la garrofa per més cacau en pols.
- 2g de canyella són aproximadament mitja culleradeta de les de cafè.