CREMA DE CACAU GARROFA

INGREDIENTS

per a 4 persones

    • 60 g cigrons crus (o 150 g cuits)
    • 100 g fruits secs
    • 25 g cacau negre sense sucre
    • 25 g garrofa en pols
    • 50 g de panell o sucre
    • 80 ml de beguda vegetal
    • 2 g de canyella en pols
  • Cocció dels cigrons: Posar en remull 60 g de cigrons secs durant unes 12 hores. Posar-los en una olla amb aigua freda i arrencar el bull. Coure durant una hora i mitja aproximadament a foc baix. Salar cap al final de la cocció.
  • Poseu tots els ingredients junts en un recipient i tritureu-ho.

Suggeriments

  • Aquesta recepta és ideal per menjar amb trossos de fruita.
  • Els fruits secs poden ser al natural o torrats, una barreja o només avellanes, ametlles…
  • Es pot substituir la garrofa per més cacau en pols.
  • 2g de canyella són aproximadament mitja culleradeta de les de cafè.