PASTÍS DE REMOLATXA AMB CREMA DE GARROFA

PASTÍS DE REMOLATXA AMB CREMA DE GARROFA

Pre.escalfar el forn; Posar el forn a 170º a dalt i baix, sense ventilador. Triturar la massa; netejar la remolatxa i fer a daus, posar l’oli i triturar, quant ja estigui tot ben fi, afegir els ous i seguir triturant i anar afegint el sucre i com a últim afegir la...
CREMA DE CARBASSA I LLENTIES PARDINA

CREMA DE CARBASSA I LLENTIES PARDINA

Tallar la ceba a daus i sofregir a una olla amb les dues cullerades d’oli i sal. Quan la seva estigui cuita, afegir la carbassa tallada a daus amb la pell inclosa i les llenties, cobrir d’aigua i portar a ebullició. Bullir-les entre 30 minuts i una hora. És...
TRUITA DE BLEDES, MONIATO I CEBA, SENSE OU

TRUITA DE BLEDES, MONIATO I CEBA, SENSE OU

Elaboració base ou: Barrejar tots ingredients amb una forquilla fins que no quedi cap grumoll i reservar Pel farcit: Netejar i tallar les verdures a la mida que vulguem i cuinar-les en una paella amb una mica d’oli, fins que estiguin una mica daurades i toves. Fer la...
MINI PIZZETES AMB HUMMUS DE REMOLATXA

MINI PIZZETES AMB HUMMUS DE REMOLATXA

Massa: Ratllar la carbassa en un bol. Barrejar-ho amb la farina de cigró i amasar-ho fins que estigui ben integrat. Quedarà una massa un xic humida. En una safata amb paper de forn repartir una mica d’oli perquè no s’enganxi la massa i distribuir-a amb les mans fins...
CREMA DE CACAU GARROFA

CREMA DE CACAU GARROFA

Cocció dels cigrons: Posar en remull 60 g de cigrons secs durant unes 12 hores. Posar-los en una olla amb aigua freda i arrencar el bull. Coure durant una hora i mitja aproximadament a foc baix. Salar cap al final de la cocció. Poseu tots els ingredients junts en un...